Vele maten kleiner

Ik was eigenlijk anti-shakes. Ook geloofde ik niet dat je daarmee blijvend kunt afvallen. Misschien wel even slank worden, maar daarna weer dikker eindigen. Ik heb Stap 2 gedaan van het Cambridge Weight Plan Stappenplan. Ik dacht dat ik geen beperkingen in mijn bewegen had maar nu merk ik dat ik veel sneller ben met tennissen. Ook mijn teammaatjes merken het. Omdat ik inmiddels klaar ben en af en toe weer iets neem, moet ik goed opletten om niet in mijn oude patroon terug te vallen. De suikerverslaving komt gelijk weer boven. Ik neem dan af en toe een balansdag. Prijna is ervaringsdeskundige. Zij weet wat het is om af te vallen en weer aan te komen. Maar ook haar lukt het om stabiel te blijven. 

Het leukste compliment wat ik na het afvallen heb gekregen is: ‘Hee, ben jij de zus van Monique?’  

Maar ook het kopen van kleding is een stuk leuker geworden. Niet zoeken naar wat past, maar kopen wat je leuk vindt. Cambridge Weight Plan….. gewoon doen!

Monique

Cambridge Weight Plan voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het Cambridge dieet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Begeleider
Deze cliënten zijn begeleid door:

Prijna Snel

Maak een afspraak
Cambridge Weight Plan voor ons gezin
Cambridge Weight Plan voor student
Mijn Cambridge ervaring
Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten