Wanneer Wendy verdrietig is, zal ze nu lekker wandelen of muziek maken. Vroeger was dat wel anders. Haar ouders overleden op jonge leeftijd en dat gemis loste ze op met eten. Dat bleef lang een manier van afleiding zoeken voor haar.

"Ik ben veel positiever geworden merk ik. Ook heb ik veel meer energie gekregen. Ik probeer er elke dag een feestje van te maken."

Wendy heeft elk denkbare dieet gevolgd, maar alles met te weinig resultaat. Het Cambridge dieet sloeg gelukkig wel aan en inmiddels geniet ze alweer zeven jaar van het resultaat. Ze veranderde na haar succes in een totaal ander mens. Ze kreeg meer zelfvertrouwen en dat gaaf haar nieuwe energie waardoor ze meer voor zichzelf durfde te kiezen.

Ondanks dat het lang duurde voor ze gewend was aan haar gewichtsverlies, genoot ze steeds meer van kleine dingetjes. In de winkel werd ze er bijvoorbeeld op gewezen dat ze best een maatje kleiner mocht proberen. Dat was vreemd en supergaaf tegelijkertijd.

Creatief met eten omgaan en lekker koken is een nieuwe hobby van Wendy geworden. Ze geniet van gezond eten en pakt met plezier de fiets naar haar werk. Tot op de dag van vandaag vindt ze het bijzonder dat ze anderen mensen kan inspireren met haar succes dankzij het Cambridge dieet.

Nieuwsgierig naar het hele verhaal van Wendy?

Benieuwd hoeveel gewicht Wendy is kwijtgeraakt?

Vraag het één van onze Cambridge Weight Plan consulenten

Cambridge Weight Plan voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het Cambridge dieet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Begeleider
Deze cliënten zijn begeleid door:

Marieke Uijen de Kleijn

Maak een afspraak
Daisy op haar streefgewicht
Daisy op haar streefgewicht
Angelique vd Putten
Angelique vd Putten
Viola, 3 jaar later....
Viola, 3 jaar later....
Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten