Ook als student kun je prima afvallen met het Cambridge Weight Plan

Voor ik startte had ik wel wat twijfels over het gebruik van ‘zakjes’. Om mij heen werd gezegd "Als je weer normaal gaat eten kom je toch meteen weer aan". Maar met mijn moeders positieve ervaring en het goed inlezen in het programma werd dat al minder. Je leert namelijk om bewustere keuzes te maken; gezonde producten te nemen en voldoende te bewegen.

Voor het afvallen kon ik niet alle kleding dragen die ik leuk vond. Ik vind het leuk om er goed uit te zien en wilde geen onzekerheid meer voelen over mijn lichaam. Dat is me zeker gelukt. Ik pas in alle kleren die ik leuk vind en ik kan deze vol zelfvertrouwen dragen.

Prijna heeft mij op een prettige manier begeleid. Ook in de weken dat het minder hard ging, kon Prijna mij gerust stellen dat dit ook een onderdeel is van het proces. In de fase van stabiliseren kon zij mij goed helpen en onderbouwen dat als je bewuste keuzes maakt je echt niet direct weer aankomt. Dat gebeurde ook niet.

Als student had ik ook tijdens het programma de nodige feestjes. Samen met Prijna kon ik dit goed incalculeren. Ik dronk daar ook gerust een paar glazen. Prijna’s tip was altijd: "Direct de volgende dag weer streng doorgaan, dan hou je de schade beperkt". Hierdoor leer je wel bewuster nadenken over alles wat je binnenkrijgt en daardoor hield ik mij ook vaak genoeg in. Maar zelfs als student, met alle gezelligheid en activiteiten die daarbij horen, lukt het zeker om het Cambridge Weight Plan te doen! A

Cambridge Weight Plan voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het Cambridge dieet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Begeleider
Deze cliënten zijn begeleid door:

Prijna Snel

Maak een afspraak
Cambridge Weight Plan voor ons gezin
Mijn Cambridge ervaring
Hee, ben jij de zus van....
Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten