Na 14 weken Cambridge Weight Plan zijn wij een gezondere en fittere familie

Als gezin gingen wij starten met het Cambridge dieet. We hadden zo onze twijfels: zal snel afvallen niet leiden tot weer snel aankomen? Verandert ons eetpatroon voldoende om daarna op gewicht te blijven? We hadden geen groot overgewicht, maar we voelden ons niet mooi en fit meer. Kleding zat niet meer echt lekker. Wat een verandering bracht Cambridge Weight Plan ons. We stralen energie uit en zo voelen we ons ook. Sporten gaat makkelijker en kleding kopen is leuker.
En het belangrijkste van alles: door de opbouw van het programma zit word je gedwongen je eetpatroon te veranderen. We eten nu veel gevarieerder: meer groenten wat boven verwachting ook heel lekker smaakt. We koken nu elke avond en vaak met elkaar. Door de variatie is koken ook leuk geworden!
Het enthousiasme en de motivatie van onze consulente heeft ons zeker geholpen om door de dipjes heen te komen, die we zeker ook hadden. Dit als gezin doen was natuurlijk ook een grote stimulans. We probeerden veel dingen uit en het was leuk dat met elkaar te delen. Zelfs 'Cambridge proof' uiteten gaan, halverwege, lukte!

Wil je gewicht kwijt? Doe het Cambridge Weight Plan dieet. Het is goed vol te houden, je valt af en je bouwt een verantwoord eetpatroon op. Wij zijn totaal 14 weken bezig geweest en hebben gemerkt dat je minder grote porties gaat eten. Natuurlijk moeten we nu ook nog op ons eten letten, maar dat hebben we goed geleerd. Kortom: doen! Familie J.

Cambridge Weight Plan voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het Cambridge dieet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Begeleider
Deze cliënten zijn begeleid door:

Prijna Snel

Maak een afspraak
Hee, ben jij de zus van....
Mijn Cambridge ervaring
Cambridge Weight Plan voor student
Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten