14/01/2016 in: Cliëntervaringen

Toen ik in het voorjaar m'n neefje zag en sprak die toen enkele weken het Cambridge programma volgde bij Marcia, werd ik enthousiast.

Ik ben op intakegesprek geweest en besloot het gelijk goed aan te pakken. De knop was om en ik ging van start met het 500 programma. Ik ben begonnen en voor we op vakantie gingen, was ik afgevallen. Na de vakantie ben ik het 800 programma gaan volgen en ben ik nog verder afgevallen. Marcia heeft me iedere week zeer goed begeleid en duidelijke tips gegeven om het vol te houden en gezorgd dat ik enthousiast bleef!

Ik heb m'n streefgewicht nu bereikt en door de tips en vele recepten die ik heb ontvangen van Marcia ga ik dit zeker vasthouden. Van het resultaat iedere week word je heel blij!!
En wat betreft de kosten; valt reuze mee! Boodschappen doen in de supermarkt is minstens zo duur. Ik zou zeggen tegen iedereen die twijfelt: gewoon doen!!

(Sigrid Keij - december 2015)

Cambridge Weight Plan voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het Cambridge dieet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Begeleider

Deze cliƫnten zijn begeleid door:

Marcia van den Brand

Maak een afspraak

 • Marcia van den Brand
  Voor wie echt wil afvallen: start met Cambridge!
  2015: mijn Cambridge jaar
 • Marcia van den Brand
  Marcia heeft me geleerd bewust te kiezen
  Marcia is een prima consulente, weet mensen te motiveren wanneer ze het zwaar hebben en is altijd po
 • Marcia van den Brand
  Gewicht verloren dankzij de begeleiding van Marcia
  Mijn vrouw en ik zijn met behulp van Marcia en het Cambridge dieet allebei boven verwachting afgeval