Ik ben begonnen met het 500 kcal dieet, maar na een week heb ik samen met Marcia besloten om over te gaan op het 800 kcal dieet.

Wat voor mij betekende 's morgens en 's middags een shake of reep en 's avonds gezellig met mijn gezin mee eten. De warme maaltijd mocht dan max 400 kcal zijn en dat ging super goed! De begeleiding en informatie die ik kreeg van Marcia heeft mij echt geholpen met het klaarmaken van mijn warme maaltijd.

Toen ik hieraan begon had ik verwacht dat het heel zwaar zou zijn en dat ik het niet vol zou kunnen houden; het is mij allemaal meegevallen en voor iemand die in haar hele leven nog nooit 1 dieet heeft gevolgd ben ik best trots op het resultaat dat ik heb behaald. Als je weet wat je eet dan gaat het gewoon vanzelf!
(Natasja van de Korput - september 2016)

Cambridge Weight Plan voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het Cambridge dieet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Begeleider
Deze cliënten zijn begeleid door:

Marcia van den Brand

Maak een afspraak
Met Gezond op Maat weer een gezond gewicht!
Met Gezond op Maat weer een gezond gewicht!
Gewicht verloren dankzij de begeleiding van Marcia
Gewicht verloren dankzij de begeleiding van Marcia
Voor wie echt wil afvallen: start met Cambridge!
Voor wie echt wil afvallen: start met Cambridge!
Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten