Mijn eigen afslankverhaal

20/03/2014 in: Cliëntervaringen

Iedere Cambridge consulent heeft zelf ook het Cambridge Weight Plan gevolgd. Mijn Cambridge avontuur speelde zich af in 2012.

Voor mij begon de strijd na de geboorte van mijn zoon Luuk in 2008. Tijdens de zwangerschap was ik behoorlijk wat zwaarder geworden en hoewel Luuk een enorm grote baby was, had mijn ‘lekker-eten-voor-twee’-instelling ervoor gezorgd dat ik na de bevalling met fiks wat overgewicht bleef zitten. Met veel pijn en moeite is het me gelukt om dat kwijt te raken, maar wat een gevecht was het!

Ruim een jaar later was ik zwanger van mijn dochter Meike. Ik nam me voor om mijn gewicht niet zo uit de hand te laten lopen, maar aan het einde van de zwangerschap was ik toch weer heel zwaar. Oeps! De bevalling verliep helaas traumatisch en op het nippertje heb ik het overleefd. Wel was ik een prachtige dochter rijker, dus dat maakte alles goed. Over mijn gewicht maakte ik mij vervolgens niet druk meer; ik was immers blij dat ik het had gered. Ik leefde van dag tot dag en at alles wat ik lekker vond, want ja, het leven kan plots afgelopen zijn, zo wist ik.

Het Moment
Twee jaar later, in 2012, werd ik op vakantie aangesproken door iemand die dacht dat ik zwanger was; dat was voor mij Het Moment. De knop ging om en bij thuiskomst ben ik op zoek gegaan naar een afvalmethode die bij mij paste en waarbij ik het minste risico zou lopen op het jojo-effect.
Zo kwam ik bij Cambridge Weight Plan terecht. Ik ging enthousiast van start; ik viel af en ik voelde me energieker dan ooit! De consulent fungeerde als motivator en als de stok achter de deur die ik zo hard nodig had. Het ging hartstikke goed, ik bereikte mijn streefgewicht en tot op de dag van vandaag heb ik dat gewicht weten te behouden. Ik heb mijn levensstijl aangepast en voel me fit, gezond en gelukkig.

En dat is precies het gevoel dat ik jou ook wil laten ervaren!
Ben jij ook aanbeland op Het Moment?
Maak een afspraak en samen zorgen we ervoor dat ook jij slanker en gezonder door het leven kunt gaan.

Tot snel!
Groetjes, Marcia

Cambridge Weight Plan voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het Cambridge dieet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Marcia van den Brand

Maak een afspraak
Cliëntervaringen
Gewicht verloren dankzij de begeleiding van Marcia
Gewicht verloren dankzij de begeleiding van Marcia
Een nieuwe levensstijl begint bij Gezond op Maat
Een nieuwe levensstijl begint bij Gezond op Maat
Met Cambridge en Marcia weer op het juiste pad
Met Cambridge en Marcia weer op het juiste pad