Maria: Shoppen is weer leuk geworden!

14/09/2013 in: Cliëntervaringen

Wat een resultaat! Hallo, mijn naam is Maria Commijs en ik run mijn eigen gewichtsconsulente praktijk in Doetinchem. Al jaren was ik aan de stevige kant. Ik had dit geaccepteerd omdat mijn schildklier te traag werkt.....

Toen een vriendin in september 2010 was begonnen met Cambridge Weight Plan was ik toch wel erg nieuwsgierig geworden. Samen met haar ben ik naar haar consulente gegaan, daar hebben we van alles besproken. Oké, ik was er klaar voor, ik wil dit ook!

Ik ben in 2010 begonnen en in het begin is het wennen. De motivatie komt al erg snel als je de eerste weken op de weegschaal staat en het resultaat is geweldig. Nadat ik mijn streefgewicht had bereikt, ben ik begonnen met het afbouwen van het dieet en het opbouwen van het gewone eten. Dit was toch wel een beetje eng, ga ik nu niet aankomen?? Nee, wanneer je je aan de richtlijnen en je persoonlijk voedingsplan kunt houden, blijf je mooi op gewicht.

Ik kan vertellen dat ik mij een heel ander mens voel, zowel geestelijk als lichamelijk. Ik loop en fiets meer dan ik ooit had durven dromen. En wat is er niet leuker om met een mooi maatje nieuwe kleren te gaan shoppen, het is nu een hobby van mij geworden! Voor mijn dieet was het nooit leuk om kleding te gaan kopen. Altijd die teleurstelling dat het weer een maatje groter moest.

Omdat Cambridge mij zo goed heeft geholpen, wil ik graag andere mensen helpen met afvallen. Ik ondersteun je dan ook met veel plezier en met mijn eigen ervaringen bij het Cambridge Weight Plan Stappenplan.

Bel of mail gerust voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Hartelijke groeten,
Maria Commijs | Gezond & JIJ Doetinchem

Cambridge Weight Plan voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het Cambridge dieet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Maria Commijs

Maak een afspraak
Cliëntervaringen
Marloes: Ik hou weer van mijzelf!
Marloes: Ik hou weer van mijzelf!
Lieke: Kan niet staat niet meer in mijn woordenboek!
Lieke: Kan niet staat niet meer in mijn woordenboek!
Ik kan nu mijn veters strikken zonder dat mijn buik in de weg hangt!
Ik kan nu mijn veters strikken zonder dat mijn buik in de weg hangt!