KOSMEMA

Deze resultaten betreffen de genoemde persoon. Resultaten kunnen per persoon verschillen.
{author}
KOSMEMA
Kosmema
Plantsoenstraat 1, 1657 EA Abbekerk
  • Succesvolle praktijk, op 1 minuut vanaf de A7, en 8 autominuten vanaf Hoorn. Bushalte voor de deur.
  • Pinautomaat aanwezig
  • consulente sinds 2009, gespecialiseerd in coaching, ook schoonheidssalon

einde 2016.

Het oude jaar neemt bijna afscheid... dat is voor ons altijd een moment van terug kijken en relativeren! Zowel Lisa als ik, schrijven regelmatig... de dag van ons af, gebeurtenissen relativeren, frustraties van je afschrijven, maar lieve vriendin Patty Harpenau bracht ons nu op het idee om een brief te gaan schrijven aan 2016... wat een mooi idee! Wie weet ook voor jullie? En daaraan vast knopend; een brief aan 2017... wat verwachten we, wat zijn doelen of plannen? Het kan helpen om doelen vast te zetten... dan is het er echt! Misschien een leuk idee, ook voor jullie?

In 2017 gaan we vol passie verder, de begeleiding is zowel van Lisa als mij belangrijker aan het worden. Zowel in de zoektocht naar ontspanning, het oplossen van een huidprobleem, als het loslaten van overgewicht: oftewel...

Lees meer berichten

Kosmema, spiegel voor lijf en leven!, onafhankelijk Cambridge consulent, en life-coach.

Mijn naam is Trudy Hartog- Bijwaard, woon in Abbekerk en heb daar mijn "Kosmema" , instituut voor huidverzorging, sinds 12-02-1987, met veel passie en nog steeds heel veel plezier! De verzorging van de buitenkant is het niet alleen... de binnenkant is net zo belangrijk, en daar kan het Cambridge Weight Plan een mooie aanvulling op zijn, gewicht in evenwicht!

Zelf worstel ik al heel lang met mijn gewicht, ben meerdere keren slanker geweest, maar net zoveel keren kwam het er weer bij... hoe herkenbaar ! Tot 2009: in 13 weken 25 kilo minder, en tijdens en na de afbouwfase zelfs nog meer ! Sinds eind juli 2009 weer normale voeding, maar veel bewuster, puur, gezonder en minder, en het belangrijkste: nog steeds op gewicht, nog steeds 28 kilo minder... Het loslaten van Cambridge was best eng, maar het is me gelukt, en inmiddels dus ook ervaring met het aspect: hoe nu verder... na het dieet nu al bijna 9 jaar op gewicht! In januari 2010 nog wat kilo's eraf voor een nog gezonder BMI: nu het prachtige resultaat van 30 kilo minder.. ongelooflijk! Lees mijn ervaringen onder de kop "mijn afslankverhaal".

Dit is iets wat ik iedereen gun, vandaar dat het een prachtige aanvulling in mijn praktijk is, en daar is "KOSMEMA" per 1 augustus 2009 mee gestart. Het was mijn droom, en kan ook die van jullie zijn, die met Cambridge Weight Plan uit komt...!! Het is iedere keer fantastisch als mensen kiezen voor verbetering van hun levensstijl, en ik geniet van elk succes... een andere maar vooral bewuste levensstijl, is echt te leren. Het zal, net als fietsen..., met vallen en opstaan gepaard gaan, wees niet te hard voor jezelf, en... wees trots op elke kilo minder, ik juich met je mee. Al velen zijn jullie voor gegaan: van 8, 15, 30, 40 tot zelfs 60 kilo minder !

Beter voor jezelf zorgen, meer aandacht voor jezelf, gezonder en, lekker in je vel zitten. Het levert een prachtige uitstraling op en laat zien hoe goed je je voelt, dat willen we toch allemaal?

Uitbreiding

..
Sinds 2010 is er assistentie: Lisa Bakker, die meedraait in de salon als schoonheidsspecialiste, is mei 2011 ook geslaagd als Cambridge consulente.
Samen kunnen we nog meer hulp bieden en 6 dagen klaar staan voor jullie!
Door eigen ervaring weten we dat soms extra ondersteuning nodig is, daar hebben we ons in bekwaamd: Trudy is levensstijl en LevensLustcoach, daarnaast ook Onwardscoach; het nieuwe programma van Cambridge weight plan.Ook Lisa heeft zich bekwaamt en is gecertificeerd Lifecoach.
Lees bij mijn verhaal voor meer info en ervaringen!

Praktische info

p.s parkeren voor de deur, en pin aanwezig, soms geen tijd om de telefoon tussendoor te pakken... dus graag dan de voice-mail inspreken, mailen heeft onze voorkeur.
Aangezien het een succesvolle praktijk is kan voorkeurstijd of dag even duren duren voor er ingepland kan worden!

Graag tot ziens in Abbekerk, ik zal jullie samen met Lisa er in bijstaan!

Mijn afslankverhaal

We starten met de inschrijving, daar nemen we de tijd voor, zodat er zonder vragen en vol overtuiging gestart kan worden, op de manier die het best bij jou past: eventueel op maat!
Het vervolg zal bestaan uit wekelijkse weeg momenten, voorzien van de nodige peptalk, en... met nieuwe voeding en advies voor de week die gaat komen.
Beiden alert blijven, wat inhoud eerlijk en open naar elkaar en aangeven waar de behoefte naar is; zoeken naar oplossingen en mogelijkheden!

Kosmema staat voor veel meer dan alleen huidverzorging en afslankadviezen. Het team van Kosmema brengt graag verzorging voor lichaam én geest. We beginnen bij de bron. Je eigen ik. Hoe sta je in het leven en hoe houd je je levensvreugde hoog? Wat is jouw verhaal, hoe denk en voel je? Hoe wil je bouwen aan een energieker en positiever bestaan?
Kosmema houdt je een spiegel voor. De spiegel, die levensstijl reflecteert, zorgt voor meer bewustzijn en kan meer balans brengen in je manier van leven. We gaan samen op zoek naar een manier van leven waar jij je goed en beter bij voelt. Door voor jezelf te kiezen: te zorgen voor genoeg ontspanningsmomenten, de juiste voeding en voldoende beweging... met die drie peilers stevig neer te zetten zul je gaan leven zoals jij wilt en bent. We kunnen een op een in gesprek gaan, of kiezen voor een workshop en de groepsenergie als extra toevoeging inzetten! (6 tot 8 personen).
Je kan thuis alvast starten met het lezen van het mooie boek: LevensLust, of "de verhalenvrouw", die uiteraard ook bij ons verkrijgbaar zijn, of kijk eens op kosmema.nl of voor meer informatie!
Trudy zelf is niet alleen uw cambridge weightplan begeleider, Onwards coach en life coach, ook Lisa Bakker is zowel Cambridge Weight Plan consulent als Life coach!

Neem contact met mij op!

Je bericht

Controleer de rood gemarkeerde velden op juistheid en volledigheid.

verstuur

Personen die ook zijn begeleid door Kosmema

trots op Karin!
trots op Karin!

Mijn afslankverhaal

trots op Karin!
trots op Karin!

Mijn afslankverhaal

mijn verhaal...

Graag wil ik met jullie mijn ervaringen delen, als geen ander weet ik hoe het "werkt"... en hoe niet... ik kijk heel anders de wereld in! Wie weet helpt het, en trek ik je het laatste stukje over de streep; onderweg naar een beter leven!

Van overgewicht naar een gezond gewicht!
Naar aanleiding van een ervarings-verhaal van bij me in de salon, begon het te "kriebelen"...Het leek me eigenlijk niets; zakjes en repen, maar de woorden MAKKELIJK en RIGOUREUZE RESET even helemaal de streep erdoor... bleven hangen,en zeg nou zelf, wat hebben we allemaal niet geprobeerd, voor even... Dus voor ze de deur uit ging het telefoonnummer gevraagd, en meteen gebeld die dag ! Waarom wist ik dit niet eerder... ? Ik ging op vakantie, en het had wel lekker geweest om slank op vakantie te gaan ! Dus na thuiskomst de dag erna, 27 maart 2009 op naar consulente Lida, ik kon niet wachten om te beginnen.

Week 1 zou lastig worden, maar viel me mee, de knop was om, daarna ging het bijna vanzelf. Als ik het eens moeilijk had sprak ik mezelf vermanend toe, want wat wilde ik nu eigenlijk ?? In het begin schrok ik vooral wat er anders allemaal onbewust allemaal mijn mond inging... later viel de halflege boodschappenkar me op; de andere helft was dus blijkbaar echt voor mij... Na 6 weken was er al 15 kilo af, ging super dus. Toen de tussenweek gedaan, lekker salades gegeten , maar ging ook blij weer van start voor de volgende sessie van 6 weken !

Deze weken gingen iets minder makkelijk, maar er ging toch weer 10 kilo af, dus op 16 juni toen ik Sara zag... was er 25 af!! de week erna begonnen met afbouwen, dat was moeilijker, want cambridge loslaten en weer eten was best eng hoor, ik heb er 6 weken over gedaan om echt zonder te kunnen, maar daarna ging het goed. Ik viel de eerste weken ook nog af, totaal nu 27-28 kilo. De weegschaal blijft schommelen tussen 75-78 kilo, een heel mooi resultaat.

Al enkele jaren ben ik mijzelf aan het ont-wikkelen op persoonlijk vlak, en daar paste dit letterlijke loslaten heel goed bij, het versterkte elkaar. De dikke huid; het schildje had ik niet meer nodig; de confrontaties niet meer weg eten, maar aangaan nu met nog meer power en gegroeid zelfvertrouwen. En ik voelde me eigenlijk na de eerste 2 weken al super, heel veel energie en krachtig. Mijn lichaam voelt zo "schoon en zuiver, puur..." en dat straal ik ook uit, letterlijk want het voelt soms of ik "licht geef"... heerlijk! Alle te grote kleding is uit de kast, en komt er ook nooit meer in, ik voelde meteen dat ik er anders en heel sterk in stond. Eerdere pogingen gingen de te grote kledingstukken achterin de kast of naar zolder, nu dus echt weg, ook een teken ?

Inmiddels alweer sinds augustus 2009 "normaal" aan het eten. Ik houd de maaltijdsalade er regelmatig lekker in voor de avond, verder fruit, yoghurt of kwark met muesli of broodje gezond; in elk geval VARIATIE, maar vooral puur en gezond!. En een koekje bij de koffie zo af en toe, of en borrel is er soms, want ik leef en dus ook meegenieten. Winkelen; het is een feest geworden, i.p.v. een crime: maatje 40/42 in plaats van te strakke 48...

Er was eerst blijvend Cambridge in huis... voor de "regel-momenten" of balansdagen, maar nu niet meer. De grote verandering start al bij het boodschappen doen, en nu vooral anders, gezonder en bewuster .. zelfs het NEE zeggen gaat makkelijker, de strijd wordt steeds minder. De gedachte is nu :ik WIL niet... , in plaats van ik MAG niet, en dus blijvend je gewoontes, of levensstijl veranderen kan..., een geruststellende gedachte voor jullie. Ook de rest van het gezin moet er aan geloven; manlief ook 12 kilo minder, geen buik meer, en de chips- en koek-lade zijn niet meer onuitputtelijk; gezonder leven voor iedereen dus!

Al met al een heerlijk gevoel, de opvliegers zijn weg, geen gewrichtsklachten meer. Ik voel me heel gezond, het zichtbare stralen is voelbaar; heerlijk en verslavend !
Ook mijn echtgenoot: psoriasis veel minder, geen last meer van knie gewrichten... want cambridge weight plan is veel meer als een dieet; de wetenschappelijke onderzoeken komen eerdaags naar buiten, echt fantastisch, een gezonder lijf en sterkere geest. Iets dat ik iedereen gun, vandaar dat Kosmema ook cambridgeconsulent is,
Lisa heeft ook afslankervaring; een vereiste als Cambridge Weigt Plan consulente, we zijn allemaal ervarings deskundigen! Zij is ook ruim 12 kilo afgevallen in 2011.
coaching en SUPPORT, in de ruimste zin van het woord, dat is wat ik doe, en wat Cambridge weight plan uniek maakt!

Het is zo dat mijn kilo's me iets te vertellen hebben en ik daar, hoe gek het ook moge klinken, dankbaar voor ben...
Iets wat overigens waarschijnlijk nooit overgaat... want elk jaar raak ik mezelf weer even kwijt, weer niet goed naar mezelf luister en voor mezelf zorg... en dus toch weer een reset nodig heb.
Rond de 5-8 kilo schommeling, van de 30... is waar ik mee kan leven en het is blijkbaar wat ik nodig heb om mezelf weer "rechtop" mij levenspad te krijgen.
We blijven onderweg en leren...

afbeelding

februari 2009, de oude Trudy...

en... de nieuwe Trudy

Personen die ook zijn begeleid door Kosmema

trots op Karin!
trots op Karin!

Mijn afslankverhaal

trots op Karin!
trots op Karin!

Mijn afslankverhaal


einde 2016.

don 29 dec `16 13:07

Het oude jaar neemt bijna afscheid... dat is voor ons altijd een moment van terug kijken en relativeren! Zowel Lisa als ik, schrijven regelmatig... de dag van ons af, gebeurtenissen relativeren, frustraties van je afschrijven, maar lieve vriendin Patty Harpenau bracht ons nu op het idee om een brief te gaan schrijven aan 2016... wat een mooi idee! Wie weet ook voor jullie? En daaraan vast knopend; een brief aan 2017... wat verwachten we, wat zijn doelen of plannen? Het kan helpen om doelen vast te zetten... dan is het er echt! Misschien een leuk idee, ook voor jullie?

In 2017 gaan we vol passie verder, de begeleiding is zowel van Lisa als mij belangrijker aan het worden. Zowel in de zoektocht naar ontspanning, het oplossen van een huidprobleem, als het loslaten van overgewicht: oftewel...
Winter 2015-2016

maa 21 dec `15 16:09

WINTER...
inmiddels weer bijna kerst, winter volgens de kalender... tijd voor verstilling en reflectie; een nieuw begin vraagt stilte en leegte. De kracht hieruit levert het nieuwe begin eerder succes dan wanneer we zo "door denderen"... Tijd om stil te staan bij alles wat er is, groots ervaren wat gelukt is en waar we tevreden mee zijn. En even datgene wat beter kon of geen succes was niet groter maken dan het was, en de les meenemen! Het blijft moeilijk; de tijd en ruimte nemen om STIL te zijn... wat helpt is opruimen, schoonmaken en dat lukt prima straks in januari toch? Dan is er ook tijd om plannen te maken: hoe gaan we het nieuwe jaar invullen; wat schrappen we... wat kunnen we misschien beter toevoegen... of: het gaat prima we willen zo door.

Als je het zelf niet overziet... wie...
MYBootcamp

woe 21 okt `15 19:57

MYbootcamp...
We horen jullie denken: wat verzinnen ze no weer...help dat is niks voor mij, veel te gek. Maar wat is bootcamp nou eigenlijk? Volgens de encyclopedie: militaire training... oftewel: intensief, resultaat gericht, doorzettingsvermogen, positief gericht trainen op verbetering gericht. Waarop en wat hier ermee doen? We zijn er achter gekomen dat het overal inzetbaar is bij ons!
HUID - GEWICHT - MENTALE WEERBAARHEID - VOEDING .

We willen een tipje van de sluier oplichten, want dat is waar we mee bezig zijn, het neerzetten van een mooi concept, met alles wat we in huis hebben!
Eerlijk, Duidelijk, Persoonlijk, wens en budget gericht.
En dat is precies waar wij uiteindelijk voor staan:
" spiegel voor lijf en leven..." samen om tafel om een persoonlijk plan te maken!
...
LEVENSLUST 7 weken methode start opnieuw 28 januari voor 7 woensdagavonden, 19.30-21.00 uur.

don 22 jan `15 14:36GOED GEMUTST DE WINTER DOOR


iStock_000027996912LargeHoe zorgen we dat de winterdip ons niet in de greep krijgt? Hoe houden we onze levenslust hoog tijdens de sombere dagen?

Nu de dagen korter zijn lijkt het wel of je meer trek hebt in koolhydraatrijk eten.
Hoewel koolhydraatrijk eten aanzet, is het wel belangrijk om met koolhydraten je motor, je verbranding op te starten. Maar dan wel met de goede koolhydraten. Koolhydraten zijn de belangrijkste energiebron voor onze hersenen, spieren en zenuwen. Ze zorgen ervoor, tenminste als je langzame koolhydraten eet, dat het glucosegehalte in je bloed op peil blijft. Een stevig granenontbijt is dan ook een super goed begin van de dag, maar voor de lunch heb je minder koolhydraten nodig. In feite zou je dus je ontbijt en lunch moet omdraaien....
levenslustmethode

vri 15 aug `14 16:22

Met ingang van september start ons 7 wekelijks Levenslust Weight Plan!
Wil je af van het ge Jo-Jo, en aanpakken waar het echt om gaat? Hoe houdt ik mijn gewicht in evenwicht... hoe en waarom eet ik echt...
Wordt de coach van je eigen gewicht, met ons programma; kennis van voeding, lichaam, hart en ziel... met begeleiding en ondersteuning met supplementen van de speciaal ontwikkelde
Life EnerChi. Het gaat om een lifestyle! Meer info? neem contact met ons op zodat we samen kunnen kijken wat het best geschikt zou zijn voor jou!
overstapmogelijkheid voor cliënten van gestopte collega uit Zwaag!

din 22 jul `14 12:21

Wegens de overstap van onze collega's uit Zwaag naar een ander afslank product, bieden wij een kosteloze overstap aan voor diegene die het Cambridge Weight Plan willen blijven volgen; jullie zijn van harte welkom!!!Deze website maakt gebruik van cookies ten behoeve van webstatistieken en social media.
Ook worden er functionele cookies geplaatst die u waar nodig helpen ingelogd te blijven. Gaat u hiermee akkoord?

Zie voor ons cookiebeleid ook: www.cambridgeweightplan.nl/cookiebeleid