Praktijk Afslankcoach

Deze resultaten betreffen de genoemde persoon. Resultaten kunnen per persoon verschillen.
{author}
Praktijk Afslankcoach
Chantal M. Zanoli
Dagobertstraat 12, Almere

Nieuwe training: O V E R W I N Emotie-eten

Heb jij ook genoeg van je eetbuien? Heb je moeite met maat houden? Vind je het lastig om een dieet vol te houden door je eetbuien of moeilijk om met je emoties om te gaan in het algemeen? Is de zin "wie niet voelen wil, gaat vullen" op jou van toepassing? Dan is de training Overwin emotie-eten - een reis naar binnen iets voor jou.

In de cursus krijg je:

* Meer grip op je eetbuien;
* Inzicht in je eigen gedrag;
* Handvatten om je routines blijvend te veranderen;
* Opdrachten en uitdagingen voor thuis;
* Praktische tips, tools en trucs om direct mee aan de slag te gaan!

Het is niet noodzakelijk om een dieet te volgen tijdens de cursus.
De training kost € 75,- inclusief cursusmateriaal (waaronder een boek t.w.v. 20 euro) en duurt 1,5 uur per keer.

Gecertificeerd trainer: Chantal Zanoli

Lees meer berichten

Welkom! Ik ben Chantal, Cambridge consulente voor Almere en omstreken. De afgelopen 10 jaar heb ik honderden mensen mogen begeleiden naar een gezonder gewicht. Met grotendeels blijvend resultaat. Ik zal er alles aan doen zodat je voor eens en altijd afrekent met die kilo's te veel.
Zelf heb ik een verleden van overgewicht. Met Cambridge ben ik destijds in 4 maanden tijd 38 kilo afgeslankt. Sindsdien voel ik mij een ander mens; gezonder, fitter, energieker en gelukkiger. Dat gun ik jou ook.
Daarom wil ik je graag helpen, inspireren en motiveren om jouw ideale gewicht te bereiken én te behouden. Want wat ik kan, kan jij namelijk ook.


Mijn doel is dat je daarna zelf op een voor jou prettige en haalbare manier op gewicht blijft. Mijn voedingskundige kennis en ervaring met (het aanpakken van) emotie-eten en/of het integreren van een bourgondische levensvisie in een gezonde levensstijl zal ik inzetten om je zo goed mogelijk te begeleiden, ook na het dieet. Zodat je de handvatten krijgt om je (oude) gedrag blijvend te veranderen. Een nieuwe aanpak te kiezen die werkt voor jou. Ook op langere termijn.

Mijn afslankverhaal

De eerste stap naar een gezondere levensstijl heb je al gezet.
Stap 2 is een (online) afspraak maken. Vanaf dat moment sta ik aan je zijde en zal ik je voorbereiden, informeren, adviseren, motiveren en inspireren. Je staat er niet alleen voor!


Bel of mail ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek
Als je op een snelle en vooral verantwoorde wijze weer lekker in je vel wilt zitten en energieker wilt worden én blijven, dan is het Cambridge Weight Plan wellicht de oplossing voor je. Samen nemen je persoonlijke situatie door, bespreken we je wensen en maken we een plan op maat. Bel of mail gerust voor meer informatie.
Je kunt hier direct zien wanneer je een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt inplannen. Uiteraard krijg je eerst de gelegenheid al je vragen te stellen, voordat je überhaupt besluit of je het Cambridge Weight Plan wilt gaan volgen.
Ik zal er alles aan doen je te helpen jouw doel te bereiken én te behouden.

Chantal

Personen die ook zijn begeleid door Chantal M. Zanoli

Marguérite
Marguérite

Mijn afslankverhaal

Finaliste Afslanker van het jaar 2012 - CB 800 - Barbara Kruijff
Finaliste Afslanker van het jaar 2012 - CB 800 - Barbara Kruijff

Een slanke bruid

Mijn afslankverhaal

Paul van den Berg
Paul van den Berg

"Mijn bloeddruk en cholesterol zijn nu puik"

Mijn afslankverhaal

Sonja van Eldert
Sonja van Eldert

Mijn afslankverhaal

Paul van den Berg
Paul van den Berg

Ik ben sportman geworden

Mijn afslankverhaal

Wendy Verhil
Wendy Verhil

Mijn afslankverhaal

Annelies Brink
Annelies Brink

Mijn afslankverhaal

Herma Noordijke
Herma Noordijke

Mijn afslankverhaal

Mijn eigen ervaring: - 35 kilo met het Cambridge 500 plan

Na de geboorte van mijn oudste zoon in juni 2004 voelde ik me een wrak. Naar de buitenwereld was ik blij en dankbaar, maar vanbinnen voelde ik me diep ongelukkig met mezelf. Mede dankzij een slopende bevalling was mijn conditie tot het nulpunt gedaald. En ik zeulde 35 kilo overgewicht mee. Zowel mentaal als fysiek was ik totaal uitgeput. Ondanks dat had ik, mede dankzij mijn zoontje, wel een enorme vechtlust. Door mijn moederschap had ik een groot verantwoordelijkheidsgevoel gekregen. Ik wilde er voor 100 procent voor hem zijn en optimaal van hem kunnen genieten en besefte dat er iets (drastisch) moest veranderen. Ik wilde weer lekker in mijn vel zitten. Voor mezelf en voor mijn zoon.

108 kilo woog ik, toen ik in maart 2005 in de Gooi- en Eemlander las dat oud-collega Jetty Claus het Cambridge dieet met succes had gevolgd. Het sprak me vooral aan dat je met dit dieet snel, verantwoord en zonder hongergevoel veel kon afvallen. Ik wilde in een zo kort mogelijke tijd, maar wel op een gezonde manier, veel kilo’s kwijt. Ik maakte een afspraak met mijn Cambridge consulente, die zelf maar liefst 50 kilo was afgevallen. De voorfoto hing in haar praktijk als bewijs. Ze leek totaal niet meer op die vrouw. Zo'n metamorfose wilde ik ook! Dus vol enthousiasme, maar wel met enige scepsis, ben ik op 29 maart, de dag na Pasen, met het dieet begonnen.

Enorme stimulans
De eerste week viel niet mee, daar had mijn consulente me al voor gewaarschuwd. Ik werd duizelig, had hoofdpijn en had zo nu en dan trek. Mijn lichaam moest echt ‘afkicken’ van eten. Gelukkig belde mijn consulente na drie dagen om me moed in te spreken en benadrukte ze dat het straks beter zou gaan. Na een week was ik al 5 kilo kwijt, een enorme stimulans!

De tweede week vond ik ook nog vrij zwaar. Ik had echt aanpassingsproblemen, vond het moeilijk om andere mensen te zien eten en voelde me nog niet helemaal kiplekker. Maar na de tweede week was er bijna 10 kilo af! Daarna ging het afvallen wat langzamer, zo’n 2 kilo per week, maar voelde ik me steeds beter. Het besef groeide dat ik op deze manier in 4 maanden tijd meer dan 30 kilo kwijt kon zijn! Met dat doel voor ogen kon ik, ook tijdens moeilijke momenten als verjaardagen en barbecues, doorgaan. Op momenten dat ik het echt even niet meer zag zitten, praatte ik erover met mijn man of met mijn consulente. En dat hielp. Hoewel ik er verschillende malen wel over heb gedacht om te zondigen, heb ik het niet gedaan.

Na drie maanden 30 kilo lichter
Na drie maanden, op 24 juni, werd mijn conditie getest op de sportschool, want met sporten was ik gewoon doorgegaan. Dat kon ook, ik voelde me niet slap en kreeg er zelfs lol in. Mijn lijf werd alsmaar slanker en strakker. Er was nu zo’n 30 kilo af en dat was goed te zien! Ook mijn conditie was enorm vooruit gegaan. In een paar maanden tijd was ik van conditieniveau 1 naar niveau 5 gegaan, het gezondheidsniveau. Mijn vetpercentage was dankzij het dieet spectaculair gedaald. Mijn trainers wisten niet wat ze zagen. Zoiets hadden ze nog nooit meegemaakt en ze wilden direct informatie over het dieet.

Na drieëneenhalve maand, vlak voordat ik ging afbouwen, ben ik voor het eerst gaan shoppen. Ik was 35 kilo lichter en en wist niet wat me overkwam: ik had maat 38! Mijn oude kleding (maat 48) heb ik weggegeven, ik wilde ze nooit meer aan. Op het werk raakten collega’s niet uitgepraat over mijn metamorfose en sommigen vonden dat ik nu toch wel erg mager werd. Een bizarre ervaring.
Ondanks dat je bij dit dieet niet hoeft te sporten, heeft de combinatie mij zowel mentaal als fysiek opgepept. Ik heb nu energie voor tien en voel me fitter dan ooit. Mede daarom wil ik graag anderen helpen om hun doel te bereiken. Het dieet heeft mij zoveel positieve energie gegeven, dat ik deze graag wil delen. Ik hoop daarom dat mijn verhaal u kan inspireren.Na 9 jaar nog steeds slank
Hierboven staat mijn verhaal uit 2005, toen ik net klaar was met het Cambridge 500 Plan.
Foto 2: Dankbaar en levenslustig. Slank en fit. Nog vol ongeloof dat dit mij mocht overkomen...
In 4 maanden een gezond gewicht. On-ge-loof-lijk.
Foto 3: Negen jaar en 3 zwangerschappen later ben ik nog steeds op gewicht. Inmiddels moeder van 3 gezonde kinderen voel ik me lekker in mijn vel, ben dankbaar, gelukkig en fit. Heb mijn draai gevonden met voeding, ben niet meer bang om koolhydraten te eten zoals net na het dieetplan. Heb veel voedingskundige kennis opgedaan, zowel over schommelende bloedsuikerspiegels en het verband met de Glycemische Lading van koolhydraten als over het daarnaast optimaliseren van je gezondheid met Superfoods. Probeer zelf een goede balans te houden tussen inspanning en ontspanning, tussen drukte en stilte. Door allerlei aanvullende inspiratie en trainingen van onder meer Cambridge (Rainbow Retreat en Levensstijlcoach) en Joanna Kortink (Uit de ban van emotie-eten voor professionals, Mindful Eten) heb ik nog meer handvatten gekregen om overgewicht en emotie-eten blijvend aan te pakken. Aangeleerde patronen voor eens en voor altijd te doorbreken. En een gezondere levensstijl te vinden die bij me past.
Ik vind het fantastisch om op deze manier mijn ervaringen en kennis te mogen delen en mensen zoals jij te inspireren, adviseren en blij de deur uit te zien lopen.
Want wat ik kan, kan jij ook! En ik ga je daarbij helpen. Zowel voor, tijdens als na het dieet.

Ik bied je een complete methode om slanker te worden én te blijven.

Bel of mail gerust voor meer informatie. Ik zal mijn uiterste best doen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Professioneel, maar persoonlijk. Met passie voor mijn werk.
Als je besluit het dieet te volgen, zal ik je steunen en inspireren op moeilijke momenten.
Zodat ook jij je droom gaat verwezenlijken.

Chantal

Personen die ook zijn begeleid door Chantal M. Zanoli

Marguérite
Marguérite

Mijn afslankverhaal

Finaliste Afslanker van het jaar 2012 - CB 800 - Barbara Kruijff
Finaliste Afslanker van het jaar 2012 - CB 800 - Barbara Kruijff

Een slanke bruid

Mijn afslankverhaal

Paul van den Berg
Paul van den Berg

"Mijn bloeddruk en cholesterol zijn nu puik"

Mijn afslankverhaal

Sonja van Eldert
Sonja van Eldert

Mijn afslankverhaal

Paul van den Berg
Paul van den Berg

Ik ben sportman geworden

Mijn afslankverhaal

Wendy Verhil
Wendy Verhil

Mijn afslankverhaal

Annelies Brink
Annelies Brink

Mijn afslankverhaal

Herma Noordijke
Herma Noordijke

Mijn afslankverhaal


Nieuwe training: O V E R W I N Emotie-eten

zon 5 okt `14 22:05

Heb jij ook genoeg van je eetbuien? Heb je moeite met maat houden? Vind je het lastig om een dieet vol te houden door je eetbuien of moeilijk om met je emoties om te gaan in het algemeen? Is de zin "wie niet voelen wil, gaat vullen" op jou van toepassing? Dan is de training Overwin emotie-eten - een reis naar binnen iets voor jou.

In de cursus krijg je:

* Meer grip op je eetbuien;
* Inzicht in je eigen gedrag;
* Handvatten om je routines blijvend te veranderen;
* Opdrachten en uitdagingen voor thuis;
* Praktische tips, tools en trucs om direct mee aan de slag te gaan!

Het is niet noodzakelijk om een dieet te volgen tijdens de cursus.
De training kost € 75,- inclusief cursusmateriaal (waaronder een boek t.w.v. 20 euro) en duurt 1,5 uur per keer.

Gecertificeerd trainer: Chantal Zanoli
Chantal Zanoli gediplomeerd coach Emotie-eten

din 16 sep `14 11:03

ALMERE BUITEN - Ruim 60 procent van de mensen die in mijn praktijk binnenkomen heeft last van eetbuien. Om het streefgewicht te behouden is dan (h)erkenning en inzicht noodzakelijk voor een blijvende levensstijlverandering. Ik leg hier tijdens de consulten al vaak de nadruk op, en ga daarnaast speciale trainingen geven om eetbuien tegen te gaan.

Na een succesvolle afronding van de opleiding voor professionals ontving ik in september ook het tweede certificaat van de opleiding Uit de ban van emotie-eten. Het nascholingsprogramma is ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten van Greta Noordenbos van de universiteit van Leiden en onderbouwd door jarenlange praktijkervaring. De workshops, gebaseerd op het gedachtengoed van Joanna Kortink, zijn ervarings- en praktijkgericht.
Praktijk Afslankcoach ontvangt Innovatie Award

don 24 apr `14 8:12

ALMERE BUITEN - Voor een idee om de Cambridge hulpverlening naar een nog hoger plan te trekken, ontving Chantal op zaterdag 12 april 2014 een Award uit handen van Wijbrand van Delft en Ronald Groenewold.

Deze Business Innovation Award 2014 is dit jaar door de directie van Cambridge Weight Plan Benelux in het leven geroepen en wordt uitgereikt aan Cambridge consulenten met vernieuwende ideeën.

Ook elders in het land ontving een aantal Cambridge consulenten deze prijs. Hét bewijs dat vele Cambridge consulenten op een vernieuwende en enthousiaste wijze hun werk doen en zich blijven ontwikkelen in hun vakgebied.
NIEUW: de Cambridge blootkalender 2014

vri 10 jan `14 21:30

Cambridge consulenten uit heel Nederland geven zich vanaf nu ook letterlijk bloot. Zoals jullie weten, zaten wij ook ooit niet lekker in ons vel. Sommigen waren 10 of 15 kilo te zwaar, anderen 40 of 50 kilo.

In de consulten gaan we met 'de billen bloot' en vertellen we (op verzoek) ons verhaal, wanneer bij ons 'de knop om' ging en hoe wij zélf op gewicht blijven.
Allemaal om jullie te inspireren: want wat wij kunnen, kunnen jullie ook!

Om te laten zien hoe trots ze zijn op hun nieuwe lijf én om jullie te inspireren, hebben 16 Cambridge consulenten zich letterlijk (bijna) bloot gegeven.
Want ook jullie kunnen weer zo stralen!

De jaarkalender 2014 hangt in mijn praktijk ter inspiratie. Ik wil mijn stoere collega's danken voor dit initiatief en deze ode aan het gezonde lichaam.

Chantal
Maak je dromen waar in 2014!

don 2 jan `14 23:01

Ben je niet tevreden met je gewicht of voedingsgewoonten?
Heb je wat gezondheidsklachten of wil je nu eindelijk eens goed voor jezelf gaan zorgen?

Ik kan je helpen.
Je krijgt gratis begeleiding, ook om op gewicht te blijven na het dieet.
Ik ben gespecialiseerd in emotie-eten, wisselende bloedsuikerspiegels, blijvende levensstijlveranderingen, mindfulness, superfoods, Glycemische Lading van koolhydraten en heb veel voedingskundige kennis.

Je krijgt persoonlijke coaching en ik neem de tijd voor jou en je verhaal.

Zet de eerste stap.
Kleine stapjes kunnen samen ook een grote reis maken.
Ik wandel met je mee en reik je de hand als je deze nodig hebt.

Je staat er niet alleen voor.
Samen gaan we ervoor in 2014.

Je kunt direct online een afspraak maken.

Tot gauw,
ChantalDeze website maakt gebruik van cookies ten behoeve van webstatistieken en social media.
Ook worden er functionele cookies geplaatst die u waar nodig helpen ingelogd te blijven. Gaat u hiermee akkoord?

Zie voor ons cookiebeleid ook: www.cambridgeweightplan.nl/cookiebeleid